Apeldoorn,
12
april
2021
|
15:35
Europe/Amsterdam

Avéro Achmea lanceert nieuw platform Podium voor adviseurs

Vandaag introduceert Avéro Achmea Podium, het nieuwe digitale samenwerkingsplatform voor adviseurs. Avéro Achmea heeft bij de totstandkoming van dit platform nauw samengewerkt met adviseurs om zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften voor digitale samenwerking. Podium is een digitale persoonlijke omgeving waarin informatie en transacties in één oogopslag zichtbaar zijn. Zo kan de adviseur samen met Avéro Achmea in co-creatie werken aan een offerte op maat voor de klant. Podium biedt een persoonlijk dashboard met de belangrijkste taken en workflow.

“Het is heel belangrijk om goed verbonden te zijn met de adviseur die de klanten bedient, zodat we snel en gemakkelijk informatie kunnen uitwisselen. Zo heeft de adviseur meer tijd voor zijn klanten en het geven van advies”, aldus Jaap de Louw, commercieel manager Avéro Achmea. “Podium is een belangrijke stap in het samenwerken. Pro-activiteit is belangrijk, zoals bijvoorbeeld ingestelde notificaties naar adviseurs, zodat zij klanten tijdig kunnen informeren. Het nieuwe platform is een mooie stap richting meer digitaal samenwerken. Het portaal is ontwikkeld in samenwerking met adviseurs. Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies. Ons startpunt bij de ontwikkeling is de adviseurs maximaal te ondersteunen zodat samenwerken met ons makkelijk en snel kan. En dat bereiken we nu met Podium.”

AOV-product primeur en uitbreiding
Het eerste product dat Avéro Achmea introduceert in Podium is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De Louw: “We bieden voor dit product een volledig gedigitaliseerd offerte- en aanvraagproces. Podium biedt voor het AOV product op het dashboard het bepalen van een premie indicatie en het opstellen van meerdere offertes en het aanvragen van een verzekering inclusief de gezondheidsvragen voor de aanvrager. De komende periode worden de agrarische verzekeringen toegevoegd en we breiden onze contactmogelijkheden steeds verder uit. Het uiteindelijke doel is om al onze producten en diensten van Avéro Achmea via Podium beschikbaar te maken en het platform te versterken met nieuwe functionaliteiten. Zodat de adviseur zich maximaal kan richten op maatwerk advies voor de klant.