17
april
2019
|
10:51
Europe/Amsterdam

Advieskeuze.nl brengt zakelijke klanten van Avéro Achmea in contact met financieel adviseur

Steeds meer zzp’ers en mkb-ondernemers oriënteren zich online voordat zij in zee gaan met een financieel adviseur. Het online zichtbaar en vindbaar maken van relevante informatie over het kantoor is daarom van belang. Op de vernieuwde website van Avéro Achmea vinden ondernemers nu gemakkelijk een goede financieel adviseur met behulp van de adviseurzoeker van Advieskeuze.nl.

Zakelijke bezoekers van de website van Avéro Achmea worden via de adviseurzoeker geholpen om in contact te komen met een adviseur in de buurt. Er kan gezocht worden op zes zakelijke adviesthema’s. Advieskeuze.nl helpt de zakelijke websitebezoekers (van Avéro Achmea) bij de keuze van hun adviseur. Bovendien ondersteunt Advieskeuze.nl de adviseurs bij het optimaliseren van hun profiel.

Anita Huisman van Avéro Achmea: “Dankzij Advieskeuze.nl kunnen we relevante informatie over onze adviseurs presenteren op de vernieuwde website. Hiermee helpen we zakelijke klanten om gemakkelijk met hen in contact te komen voor een advies op maat.”

Christian Bouter van Advieskeuze.nl: “Op de vernieuwde website ondersteunt Avéro Achmea de onafhankelijk adviseur om betrouwbaar in beeld te komen. Er wordt vermeld of de informatie van het kantoor gecheckt is door Advieskeuze.nl. Ook tonen we de laatste reviews van klanten.”