Amersfoort,
16
april
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Adviseurs vergroten meerwaarde met dewaardevanadvies.nl

Vernieuwde website van Avéro Achmea biedt meer ruimte voor interactie en dialoog

De website dewaardevanadvies.nl is aangepast; dialoog, interactie en meningen staan centraal. Nieuw is het onderdeel ‘Vergroot uw waarde’ waarmee Avéro Achmea adviseurs inspireert om meer uit hun adviesrol te halen. Daarnaast kunnen adviseurs en vakgenoten via de Marktmeter reageren op spraakmakende stellingen.

Avéro Achmea ondersteunt adviseurs met kennis, expertise, middelen en innovatie. Eén van de middelen waarmee ze dat doet is het platform over de waarde van advies. Ruim 5 maanden na de introductie zijn er gemiddeld 1500 bezoekers per maand en is het terugkerend bezoekerspercentage maar liefst 33%. 

Tamara Pieterse, manager Marketing van Avéro Achmea: “Via de website delen we nieuws en visies van adviseurs, klanten en belangenbehartigers. Naar aanleiding van feedback is er meer ruimte gemaakt voor interactie en dialoog. Met het onderdeel ‘Vergroot uw waarde’ willen we adviseurs inspireren meer uit hun onderneming en adviesrol te halen. De thema’s sluiten aan op de adviesrol van adviseurs. Bijvoorbeeld adviesvaardigheden, beloningsstructuur of marktinitiatieven.”

Gratis onderzoeksverslag
“Adviseurs en andere geïnteresseerden kunnen via het platform het onderzoek naar de waarde van advies gratis aanvragen. Hierin staan inzichten van klanten en adviseurs over wat de waarde van advies voor hen betekent. Ons doel is adviseurs te inspireren hun dienstverlening verder te optimaliseren.” 

In dialoog over de toekomst
Pieterse benadrukt de rol van dewaardevanadvies.nl bij het voeren van de dialoog: “Wij geloven in de toegevoegde waarde van het intermediair. Om als adviseur succesvol te kunnen ondernemen, is klantgericht werken essentieel. Adviseurs opereren in een complexe omgeving. Juist nu er veel verandert in de branche ondersteunt Avéro Achmea adviseurs om hun toegevoegde waarde tot zijn recht te laten komen. Dewaardevanadvies.nl brengt verschillende meningen van intermediairs, klanten en belangenbehartigers samen en wij voegen daar de onze aan toe. We willen graag dat adviseurs hun verhalen en visies met elkaar delen. Geef elkaar een kijkje in elkaars keuken. Daar worden we samen beter van! We nodigen geïnteresseerden van harte uit om bij te dragen. Dit kan door artikelen te waarderen of te delen via sociale media, maar ook door je mening te geven op spraakmakende stellingen via het nieuwe onderdeel de Marktmeter. Wij peilen waar interesses liggen en passen ons aanbod hierop aan.”.