Amersfoort,
12
maart
2014
|
14:06
Europe/Amsterdam

Symposium Waarde van Advies - Ondernemerschap

In samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Avéro Achmea onderzoek naar ondernemerschap onder adviseurs en zakelijke klanten gedaan. De resultaten stonden centraal tijdens het symposium Waarde van Advies II, dat op 11 maart plaatsvond. Ongeveer 200 adviseurs en business partners ging met elkaar in dialoog. Op dewaardevanadvies.nl vindt u de verslagen en video’s terug van deze dag. 

Bedrijven met adviseur presteren beter
Goed ondernemerschap leidt tot grotere advieswaarde. Met dit onderzoek willen we adviseurs ondersteunen en inspireren die waarde te vergroten. Concreet biedt het mooie handvatten voor het optimaliseren van hun ondernemerschap. Zodat zij meer waarde toe te kunnen voegen voor u, de klant. Wist u bijvoorbeeld dat bedrijven met een financieel adviseur 11% betere bedrijfsprestaties hebben? Dit blijkt uit het onderzoek.

Boek met resultaten en praktische handvatten
“Het nieuwe businessmodel in financieel advies; van provisie naar waardecreatie”. Dat is de titel van het boek met onderzoeksresultaten, dat tijdens het symposium is uitgereikt. Op een toegankelijke manier biedt het nieuwe inzichten en praktische handvatten voor financieel adviseurs.

Introductiekorting “Het nieuwe businessmodel in financieel advies”
Vindt u het interessant om meer te weten over de wereld van uw adviseur? Vanaf 17 maart is het boek via boekhandels, managementboek.nl en bol.com verkrijgbaar. Van 17 maart tot 17 april geldt een introductiekorting. U betaalt dan slechts € 15,00 in plaats van de reguliere prijs van € 18,50.