Amersfoort,
12
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Avéro Achmea Superfan van Team ParaStars

Verzekeraar Avéro Achmea is de nieuwe Superfan van Team ParaStars, het collectief van paralympische sporters, dat onder leiding van Esther Vergeer aandacht wil genereren voor de gehandicaptentopsport in Nederland. Avéro Achmea steunt dit doel van harte en gaat Team ParaStars met middelen, advies en aandacht helpen om topsportprestaties van wereldformaat te kunnen leveren.

Rob ter Mors, Directeur Markt & Distributie van Avéro Achmea licht toe ‘Bij topsport gaat het erom grenzen op het hoogste niveau te verleggen. Hoger, sneller, beter. Bij gehandicaptentopsport komt daar natuurlijk nog een extra dimensie bij. De hulp van een ‘maatje’ is daarbij cruciaal. Team ParaStars is het eerste team gehandicaptensporters ter wereld dat de krachten bundelt. Daarbij is het advies van de coaches, trainers, suppliers en maatjes van het grootste belang. Avéro Achmea begrijpt dat en is daarom Superfan geworden van Team ParaStars.’

Esther Vergeer voegt toe: ‘Wij zijn heel blij met de ondersteuning van Avéro Achmea. Zij steunen ons in ons doel om gehandicaptensport naar een hoger niveau te tillen.’

Over Team Parastars
Zes paralympische topsporters willen hun sport naar een hoger niveau tillen. Zij ervaren het zelf: gehandicaptensport krijgt in Nederland te weinig aandacht. Daar moet verandering in komen. Daarom vormen de zes sterren een team om elkaar te ondersteunen, aan te vullen, van elkaar te leren en passie en kennis door te geven aan de rest van de wereld.

Toptennisster Esther Vergeer stelde een sterrenteam samen dat bestaat uit Marije Smits (atletiek), Barend Kol (zeilen), Anna Jochemsen (skiën), Mike van der Zanden (zwemmen) en Ronald Hertog (atletiek).Team Parastars is het eerste team gehandicaptensporters ter wereld dat de krachten bundelt en zich op deze manier wil presenteren en manifesteren om gehandicaptensport onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie is te vinden op www.teamparastars.nl.