Amersfoort,
18
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Serviceniveaus en compacte pensioenvariant van Avéro Achmea in Pensioennavigator Collectief

Pensioennavigator Collectief is uitgebreid met het Waardewijs Pensioen Compact van Avéro Achmea. Ook kunnen adviseurs in Pensioennavigator Collectief nu kiezen voor de verschillende serviceniveaus die Avéro Achmea biedt en kunnen ze nu hun eigen vergoeding invoeren. 

Drie serviceniveaus
Gideon Lamot, senior marktmanager Pensioen van Avéro Achmea: "Onderdeel van onze pensioenstrategie is het denken in schakels die de pensioenketen vormen. Daarom ontwikkelden wij drie serviceniveaus, waarmee wij beter kunnen aansluiten op bedrijfsmodellen van pensioenadviseurs en de afspraken die zij maken met de werkgever. In Pensioennavigator Collectief kunnen de aangesloten kantoren deze serviceniveaus kiezen voor onze producten Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact.”

Fol van Krieken, commercieel directeur bij Pensioennavigator: “Binnen M@tch kunnen adviseurs bij optionele diensten niet alleen hun eigen vergoeding invoeren, maar ook kiezen voor optionele dienstverlening van pensioenuitvoerders. Avéro Achmea is de eerste partij die verschillende niveaus in dienstverlening biedt. Werkgevers zien zo direct wat de totale kosten (inclusief de vergoeding voor de adviseur) zijn van de pensioenregeling.”

Waardewijs Pensioen Compact
Het Waardewijs Pensioen was al opgenomen in Pensioennavigator Collectief. Samen met een aantal adviseurs ontwikkelde Avéro Achmea Waardewijs Pensioen Compact waardoor pensioen(advies) ook voor kleinere werkgevers betaalbaar en toegankelijk kan blijven. Lamot: “Waardewijs Pensioen Compact is net zo transparant en up-to-date als Waardewijs Pensioen, maar kent weinig keuzemogelijkheden en is daardoor zeer scherp geprijsd. Het is helemaal van deze tijd; inzichtelijk voor iedereen en duidelijk over kosten en kent online realtime verwerking. Met de opname in Pensioennavigator Collectief kunnen de aangesloten kantoren hun adviesrol nog beter invullen.”

ANW Hiaat en aanvullend investeren voor het Waardewijs Pensioen
Het reguliere Waardewijs Pensioen is vanaf vandaag ook beschikbaar met een ANW Hiaat dekking en de mogelijkheid voor werknemers om aanvullend te investeren. Vanzelfsprekend zijn deze opties ook beschikbaar in Pensioennavigator Collectief.