Nieuwsbericht: Amersfoort ,
17
april
2014
|
08:00
Europe/Amsterdam

Onze website is in de lucht. Welkom op uw nieuwe website!

Onze+website+is+in+de+lucht

Samen met uw financieel adviseur staat Avéro Achmea altijd voor u klaar: of u nu op zoek bent naar duidelijke informatie of een goed advies. Wij zijn er voor u. Niet zo gek dus dat ‘u’ centraal staat op deze nieuwe website.

Vind de informatie die u zoekt
Bij de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Avéro Achmea is er voor zowel particulieren als bedrijven (zakelijk). Daarom kunt u bij binnenkomst op de website kiezen voor de optie die voor u van toepassing is. De nieuwe website is zo ingericht dat u precies weet waar u moet klikken. In plaats van verzekeringsproducten is de website nu ingedeeld in overzichtelijke thema’s zoals Gezondheid, Vervoer, Wonen, Voor uw bedrijf. En heeft u behoefte aan deskundig financieel advies? Wij verwijzen u via de website graag naar onafhankelijk financieel adviseurs bij u in de buurt waarmee wij actief samenwerken.

Wij maken het u graag gemakkelijk
Nieuw is het ‘snel naar-menu’, waarmee u veel verzekeringszaken direct kunt regelen; 7 dagen per week, 24 uur per dag. Verder vindt u op de website een overzicht van belangrijke telefoonnummers in de vorm van handige kaartjes. U kunt deze kaartjes downloaden en printen, zodat u altijd weet wie u moet bellen als u hulp nodig heeft. Ook voor de actualiteit kunt u bij ons terecht. Regelmatig publiceren we relevante nieuwsberichten die u via social media kunt delen.

Wilt u uw zorgkosten online declareren of een schade melden?
Wilt u wijzigingen doorgeven, uw zorgkosten declareren of online een schade melden? Geen probleem! U kunt dit eenvoudig doen via de website. Als u een schade bij ons meldt, zorgen wij ervoor dat uw adviseur op de hoogte wordt gesteld.

Onze website biedt u heldere en volledige informatie
We hebben ons best gedaan om u op onze website zo helder en volledig mogelijk te informeren over onze producten en diensten. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u voor een deskundig advies altijd terecht bij uw eigen adviseur.