Amersfoort,
12
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Avéro Achmea introduceert AOV-producten op Meetingpoint

Met ingang van 12 november 2012 stelt Avéro Achmea haar AOV-producten, Inkomen Continu Compleet en Inkomen Continu Compact, beschikbaar via het online transactieplatform van Meetingpoint, mp4all. Hiermee wordt het reeds op mp4all aanwezige AOV-assortiment van de Amersfoortse, Generali en Delta Lloyd uitgebreid.

Nieuw: Snelle Premie Indicatie
Naast de standaard functionaliteit introduceert Avéro Achmea als eerste aanbieder een nieuwe module op mp4all: de ‘Snelle Premie Indicatie’. Hiermee kan de adviseur realtime een aantal scenario’s uitwerken voor de klant.Avéro Achmea speelt hiermee in op de veranderende rol van het intermediair. Ruud Houtzager, marktmanager Inkomen bij Avéro Achmea: “Wij willen de adviseur ondersteunen om zijn toegevoegde waarde zichtbaar te maken. Heldere en toegankelijke offertes horen daarbij. Dat doen we voor AOV met het marktportaal mp4all.nl van Meetingpoint. De Snelle Premie Indicatie maakt een quick scan en vlotte oriëntatie mogelijk en dat helpt bij een goed advies. Voor de verwerking spelen de gestandaardiseerde werkprocessen en de snelle implementatie op het transactieplatform mp4all.nl een belangrijke rol.

Uitbreiding assortiment Meetingpoint
Meetingpoint beantwoordt hiermee aan de vraag van de assurantie-adviseur. Reinier van der Heijden, algemeen directeur Meetingpoint: “Het uitbreiden van ons productassortiment is een continu proces. Meetingpoint heeft zich ten doel gesteld om het complete productaanbod – eerst schade particulier en daarna ook schade zakelijk - aan te bieden via mp4all. Het ontsluiten van de AOV-producten van Avéro Achmea sluit hier heel mooi op aan.”