Amersfoort,
01
oktober
2014
|
20:54
Europe/Amsterdam

Avéro Achmea behaalt tweede plaats in Incompany onderzoek naar beste zakelijke verzekeraar

Avéro Achmea behaalt de tweede plaats in het Incompany onderzoek naar beste zakelijke verzekeraar van Nederland. De eerste prijs is gewonnen door Centraal Beheer Achmea. In het klanttevredenheidsonderzoek van zakenblad Incompany, uitgevoerd door Motivaction onder 3.004 zakelijke beslissers, roemen klanten Avéro Achmea om zijn ‘reputatie’, ‘prijs’ ‘vakkennis’ en ‘helderheid van facturering. In het reputatieonderzoek is Avéro Achmea zelfs de nummer één onder de verzekeraars.

 

Wij zijn trots op deze prijs en bedanken onze zakelijke klanten voor deze positieve beoordeling. Het is een mooie waardering voor ons hele team en een stimulans om het elke dag nog weer beter te doen voor onze klanten.
Jack Hommel, directeur Zakelijk

Onderzoek
In opdracht van Incompany heeft onderzoeksbureau Motivaction de elfde editie van het onderzoek uitgevoerd onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland. De respondenten zijn zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf die de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van externe adviseurs op één of meer van de volgende gebieden: verzekeringen, management en organisatie, IT, accountancy en belastingadvies, human resources, advocatuur en notariaat, business finance, private banking en corporate finance.

Meer informatie:
Marco Simmers, woordvoerder Avéro Achmea.