26
juli
2016
|
09:38
Europe/Amsterdam

Avéro Achmea verbetert arbeidsongeschiktheidverzekering

 

 

 

 

 

 

 

Avéro Achmea verbetert de voorwaarden van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De ingangsdatum hiervan is maandag 1 augustus 2016.

In 2015 en 2016 scoorde de AOV van Avéro Achmea bij Moneyview het maximaal aantal sterren in de categorie ‘Voorwaarden’. En het product staat sinds 22 juli jl. op de tweede plaats in de product rating van Moneyview.

Verbeteringen
Om deze uitstekende waardering vast te houden, verbetert Avéro Achmea binnenkort de voorwaarden op de volgende onderdelen:

  • klanten hebben recht op een second opinion, een uitkering bij adoptie en orgaandonatie en hebben al na 1 jaar recht op een zwangerschapsuitkering (in plaats van na 2 jaar);
  • klanten kunnen de AOV voor een bepaalde periode (gedeeltelijk) stopzetten. In die periode betalen ze een minimale premie;
  • starters hebben meer mogelijkheden om de verzekering met hun bedrijf te laten meegroeien;
  • er is een flexibele sabbaticaldekking.

Meer dekking en flexibiliteit
Kortom, meer dekking en flexibiliteit voor de klant. De verbeterde voorwaarden worden duidelijk beschreven. Zo wordt uitgebreid toegelicht wat de verzekeraar doet en hoe ze het doet. Zo weet de klant vooraf nog beter waar hij aan toe is. En wat hij verder mag verwachten.